

Inhoud
- Soepen op basis van vis
- Voorbereiden en fileren van vis
- Bereiden van vis, vergezeld van de basissauzen en bijgerechten.
- Zowel warme als koude gerechten
Voor deze module heb je mogelijk recht op:
- Opleidingscheques
- Vlaams Opleidingsverlof
Toelatingsvoorwaarden
Studiebewijs
Cursussen
Het is momenteel niet mogelijk om voor deze cursus in te schrijven. Gelieve contact op te nemen met het secretariaat voor meer informatie.
Opmerkingen
- In de vermelde kosten zijn voor de campus in Turnhout de ingrediƫntengelden reeds inbegrepen. De kledij die in de keukens gedragen moet worden, dient nog apart aangekocht te worden.
- In de overige campussen (Mol, Balen & Westerlo) dienen de ingrediƫntengelden nog apart betaald te worden.
Mogelijke vervolgmodules
- Bistrogerechten met vlees en gevogelte
- Bistrogerechten met groenten en kruiden
- Bistro nagerechten
- Initiatie bediening en ontvangst van gasten
- Kok
- Chef de partie vlees, wild & gevogelte
- Chef de partie vis, schaal- en schelpdieren
- Chef de partie groenten, fruit en kruiden
- Chef de partie desserten, gebak en brood